Thursday, 16 April 2009

place warming--

dear people....

owh...lega rasanya...
why?...dapat gak aku merelocatekan diri aku ke work-station yg baru (meja baru)
yang lebih meriah (which mean..not so isolated as my previous place which located at the end of the department)LOL...
...i hope all my neighbour will accept my present and involvement into the community (chewah macam kawasan kejiranan la plak)...
yang aku pasti perkara akan jadi lebih meriah work-station yang baru ni weee~~mengikut taunt seorang rakan yang begitu gemarkan mengunakan taunt seperti itu...aku pun ngikut je...cam menarik kan...

ari gak bukan tempat je kene tukar malahan pagi2 lagi aku telah ditelefon oleh hulubalang department yang menyuruh aku untuk menghadirkan diri di hadapan memanda menteri department tepat pukul 4 petang (waktu tadi) for interim performace evaluation...just realize it has been 3 month since i joined this company...leh tahan gak ketahanan aku...

bla..bla..bla..yes aku sedar aku memang kene improvekan diri aku sebanyak yang boley kuz aku bermula dari zero@kosong@0!..dari marketing ke auditing...kan lain tuh. Mungkin rezeki aku kat sini kan sape yang tau kan...i hope Allah SWT will grant me with more rezeki in this department and also line of work that i currently endure now...insyaAllah. Aku pun harap sangat there not much a major problem occurs while i'm still here...(pray-pray)

okay...there are a lot more need to cathing up, a lot more need to learn and a lot more need to experience yang boleh nuture aku jadi masyarakat korporat yang berjaya hendaknya...

there still more adventure to come chaloo~~ >>deenz<<

No comments:

Maybe you will like

Related Posts with Thumbnails